Ostajan opas

MILLAISTA MAINONTAA SAAT ALKAEN 350 € KUUKAUDESSA?

MIKSI TIENVARSIMAINOS?

Ulkomainoksen tarkoituksena on saada kauppa sinulle ja mahdollisesti ajattaa asiakas kilpailijasi ohi – sillä kauppa sinulle on usein kauppa kilpailijalta pois. AIL -jättitaulut ovat tehty huomattavaksi myös pimeällä, sillä kaikki AIL -jättitaulut ovat nykyaikaisesti LED-valaistuja.

ONKO MARKKINOINTISI TAVOITTAVUUS RIITTÄVÄÄ?

Sijoittamalla mainoksesi tien varteen tavoitat myös ne kuluttajat, jotka eivät sinua vielä tiedä.

HYÖDYTTÄISIKÖ TIENVARSIMAINONTA LIIKETOIMINTAASI?

Tunnettuutesi lisääntyy, kun mainoksesi näkyvät valtateiden varsilla kaikille liikkeellä oleville, niin omalta kuin muiltakin paikkakunnilta.

TÄHTÄÄTKÖ KUSTANNUSTEHOKKUUTEEN?

AIL -jättitaulu on sinun, ja vain sinun 24/7, sillä siinä ei mainos vaihdu. Näin ollen saat kaikki taulun tavoittamat kontaktit kustannustehokkaasti itsellesi, etkä jaa niitä esimerkiksi kilpailijasi kanssa!

EROTUTKO EDUKSESI?

Hyvin suunniteltu ja toteutettu mainosaineisto erottuu sinun eduksesi tienkäyttäjille 24/7. Mainoksesi näkyminen ei ole kuluttajan omista valinnoista tai tilauksista riippuvainen: näkyvyytesi ei edellytä minkään median käyttöä vaan se välittyy kaikille – myös potentiaalisille tuleville asiakkaille!

LIIKKUUKO LEIPÄSI TIENPÄÄLLÄ?

Jos asiakaskunnassasi on alati autoilevia, olisiko syytä näkyä tienvarsilla?

TIESITKÖ, ETTÄ USEAN MUUN MAINOSMEDIAN LASKIESSA ULKOMAINONNAN SUOSIO ON VIIME VUOSINA KASVANUT?

Tulitikkuaskin kokoisen lehtimainoksen päivähinnalla voit saada yksiön kokoisen jättitaulun käyttöösi kuukaudeksi, jakamattomasti vain sinun yrityksesi eduksi.

PÄÄTYYKÖ MAINOKSESI PÄIVÄN PÄÄTTEEKSI LEHTIKERÄYKSEEN?

Voisiko näkyvyydellesi ajatella kertaluonteista pidempää elinkaarta? Entä voisiko jättitaulu toistoineen olla osa lisämyyntiin tähtäävää markkinointiratkaisuanne?

MIKSI VALITA AIL?

Liikennemainos AIL Oy tarjoaa kumppaneilleen helppoa ja yksilöllistä, lisämyyntiä tuottavaa avaimet käteen -palvelua kilpailukykyiseen hintaan. LED-valaistut taulumme ovat energiatehokkaita, A-luokan paikkoja mainoksellesi! Toteutamme mainoksesi sähköisestä aineistosta, tai suunnittelemme sen sinulle.

MILLAINEN ON HYVÄ TIENVARSIMAINOS / TIENVARSIMAINOSKAMPANJA?

Vaikka taulut ovat yksiön kokoisia, niissä ei voi kertoa liikaa. Suunnitellaan yhdessä mitä sinun yrityksestäsi tulisi kertoa! Hyvä tienvarsimainos tiivistää olennaisen ja sen tarkoitus on tuoda hyvä mieli –  millainen on sinun ämpärisi?